اخبار نساجی

اتاق ايران «جنبش مدني عليه تحريم» را سازماندهي كند

 

اتاق ايران «جنبش مدني عليه تحريم» را سازماندهي كند

هيئت رئيسه كميته ايراني ICC در جلسه گذشته خود حركت «جنبش مدني عليه تحريم» را مطرح كرده و پس از بررسي آن، اين حركت را مثبت ارزيابي كرده و آمادگي خود را جهت كاهش محدوديت بر تجارت كشور، با توجه به محدوده وظايف سازماني خود اعلام نموده است. شايان ذكر است هيئت رئيسه كميته ايراني ICC، سازماندهي اين حركت در سطح كلان را به اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران پيشنهاد كرده است تا از اين طريق بتوان گامي در جهت كاهش محدوديت‌هاي تجاري كشور برداشته شود.

به گزارش سایت خبری اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران، «جنبش مدني عليه تحريم، چگونه؟» عنوان ميزگردي است كه با حضور دو اقتصاددان برجسته ايراني، «محمدمهدي بهكيش» و «موسي غني‌نژاد» صورت گرفت و در روز شنبه، بيست ودوم تيرماه سال جاري در مجله «تجارت فردا» متن كامل آن به چاپ رسيد و چهار روز بعد در روزنامه «دنياي اقتصاد» انعكاسي مجدد يافت. ميزگرد مذكور، متكي بر پيشنهاد فراخواني بود كه از سوي غني‌نژاد در تاريخ نهم تيرماه در روزنامه «دنياي اقتصاد» با عنوان «فراخوان اعتراض جهاني به تحريم‌ها عليه ايران» مطرح شده بود.

اين دو اقتصاددان به ايجاد جنبشي مدني اشاره دارند. اين جنبش، ‌دعوتي است از عموم مردم، افكار عمومي و نهادهايي كه منافع عمومي را در اولويت امور خود دارند تا از اين طريق به مقابله با تحريم‌ها پرداخته شود. چرا كه با توجه به منطق اقتصاد آزاد‌، تحريم غيرقابل‌توجيه است و برقراري گفتمان بين كشورهاي مي‌تواندگزينه جايگزين بهتري باشد.

از اين رو، بهره‌گيري از مشاركت مردمي و پتانسيل موجود در سنديكاها، انجمن‌ها، اتحاديه‌ها و اتاق‌هاي بازرگاني از جمله عواملي بود كه توسط اين دو متفكر در نيل به اين هدف مورد توجه قرار گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا