اخبار نساجی

افزایش ذخیره سازی گازهای میدان پارس جنوبی

 

افزایش ذخیره سازی گازهای میدان پارس جنوبی

مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش ذخیره سازی گازهای میدان پارس جنوبی در مخازن نفتی کشور خبر داد و اعلام کرد: ظرفیت تزریق گازهای این میدان مشترک با قطر به مخازن نفتی از مرز ۵۰ میلیون مترمکعب در روز عبور کرده است.

به گزارش افکار نیوز ،موسی سوری در گفتگو با مهر با اشاره به راه اندازی تمامی چاه‌های دریایی طرح توسعه فاز ۹ و ۱۰ پارس جنوبی، گفت: در حال حاضر تمامی ۲۴ حلقه چاه این دو فاز مشترک گازی در خلیج فارس در مدار بهره برداری قرار دارند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اعلام اینکه در شرایط فعلی به طور متوسط روزانه ظرفیت تولید گاز ترش در چاه‌های فاز ۹ و ۱۰ پارس جنوبی به بیش از ۵۶ میلیون متر مکعب رسیده است، تصریح کرد: با راه اندازی چاه‌های جدید دریایی ظرفیت تولید گاز ترش در این دو فاز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از سه برابر افزایش یافته است.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه پیش بینی می شود در صورت کاهش مصرف گاز در بخشهای خانگی و تجاری امکان تزریق گاز بیشتر به مخازن نفتی کشور فراهم شود، اظهار داشت: بر این اساس امکان تزریق حداقل روزانه ۵۰ میلیون متر مکعب گاز ترش به مخازن نفتی کشور فراهم می شود.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

وی همچنین در پاسخ به این سئوال مهر که آیا اجرای طرح ۱.۲میلیارد دلاری شیرین سازی گاز در طرح توسعه فاز ۶ تا ۸ پارس جنوبی در دستور کار شرکت ملی نفت قرار دارد؟ بیان کرد: در شرایط فعلی اجرای این پروژه در پارس جنوبی از اولویت برخوردار نیست.

سوری با یادآوری اینکه با دستور وزیر نفت هم اکنون افزایش ظرفیت تولید گاز ترش و برداشت بیشتر گاز از مخزن مشترک هدف گذاری شده است، بیان کرد: به منظور تحقق اهداف طرحهای افزایش تولید گاز در این میدان مشترک با قطر جذب ۲۰ تا ۲۲ میلیارد دلار برای سال ۱۳۹۱ برنامه ریزی شده است.

به گزارش مهر، پالایشگاه‌های ساحلی طرح توسعه فاز ۹ و ۱۰ پارس جنوبی، ۲۳ اسفند ماه سال ۱۳۸۷ به طور رسمی در مدار بهره برداری قرار گرفت.

هدف از طرح توسعه فاز ۹ و ۱۰ پارس جنوبی تولید روزانه ۵۰ میلیون مترمکعب گاز، استخراج روزانه ۸۰ هزار بشکه میعانات گازی برای صادرات، سالانه یک میلیون تن اتان برای مصرف پتروشیمی، سالانه یک میلیون و ۵۰ هزار تن گاز مایع (ال.پی.جی) و روزانه ۴۰۰ تن گوگرد است.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×