گزارش نمایشگاه ها

نمایشگاه هایتکس 2016 ترکیه

 

 

نمایشگاه هایتکس ترکیه جزو پر اهمیت ترین نمایشگاه های منطقه و این کشور می باشد. کارخانجات شرکت کننده در این نمایشگاه اکثرا در زمینه منسوجات فنی و منسوجات بی بافت فعالیت می کنند.در حال حاضر در منطقه نمایشگاهی با این موضوع برگزار نمی گردد که باعث متمایز شدن این نمایشگاه در بین سایر نمایشگاه ها گردیده است.

 

نمایشگاه هایتکس توسط مرکز “فوارکلیک تکنیک” برگزار می گردد. نمایشگاه هایتکس در سال 2005 برای اولین بار آغاز به کار کرد و هر دو سال یکبار برگزار میگردد. در سال 2005 در حدود 320 شرکت و کارخانه در این نمایشگاه شرکت کردند که این تعداد در سال 2013 به 1223 شرکت از چهل کشور جهان افزایش پیدا کرد، در این سال تعداد بازدیدکنندگان حرفه ای هایتکس به 39256نفر از هفتادودو کشور رسید. یکی از دلایل این رشد به خاطر گسترش رشته منسوجات فنی بوده و دیگری همزمان شدن با دو نمایشگاه ITM2013 و نمایشگاه نخ استامبول می باشد.
شاخه های منسوجات فنی که در نمایشگاه مطرح میشود عبارت است از منسوجات فنی کشاورزی/ ساختمان/ لباس/ راهسازی/ لوازم خانگی/ صنعتی/ غذایی/ پزشکی/ حمل و نقل/ زیست محیطی/ محافظتی/ ورزشی/ بسته بندی.

 

کشورهای شرکت کننده در هایتکس 2013 ایالات متحده آمریکا، هلند، مالزی، آلمان، مصر، استرالیا، ایران، اتریش، پاکستان، پرتغال، امارات متحده عربی، ایتالیا، روسیه، بنگلادش، انگلستان، سنگاپور، بلاروس، اسپانیا، تاجیکستان، بلژیک، سوئد، تایلند، برزیل، سویس، تایوان، جمهوری چک، ژاپن، ترکیه، چین، کانادا، ویتنام، مراکش، کره، یونان، فرانسه، هند و مجارستان بودند.
حرفه بازدیدکنندگان از نمایشگاه به درصد براساس زیر بود:

 قیمت غرفه ها نیز برای هایتکس 2016 به شرح زیر می باشد:

قیمت هر متر مربع (یورو) متراژ (متر مربع)
مالیات + 180 50-12
مالیات + 170 100-51
مالیات + 160 250-101
مالیات + 150  500-251

 
برای سفر به این نمایشگاه هم شرکت Turkish airlines تخفیفات ویژه ای دارد. برای ثبت نام نیز میتوانید با کد 150TKM16 در سایت https://www4.thy.com/TKC/app/main?execution=e1s1 بلیط رفت و برگشت خود را تهیه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا