اخبار فرش ماشینی

4000 هرمزگانی فعال در عرصه فرشبافی

 

رئیس اتاق اصناف مرکز استان هرمزگان از فعالیت 4000 هرمزگانی در عرصه فرشبافی خبر داد و گفت: جهاد دانشگاهی هرمزگان می‌تواند با ارائه‌ی رشته‌های مختلف در دوره‌های کوتاه مدت و تک پودمانی نقش موثری در ارتقاء سطح علمی اصناف استان را داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی خلیج‌فارس،«عبدالمجید جلالی» ظهر دیروز(سه‌شنبه 29 مهرماه) در نشست هم اندیشی روسای اصناف استان با اعضای هیئت رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان افزود: اصناف استان، رشد علمی خوبی دارند و برای افزایش و ارتقاء توانمندی خود از همه‌ی ظرفیت‌های هرمزگان به ویژه جهاد دانشگاهی استان استفاده می‌کند.

به‌گفته‌ی وی، امروز اصناف نیازمند ارتقاء توانمندی خود با علم روز دنیا هستند تا بتوانند با استفاده از آن موجب توسعه روز افزون کشور شوند.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان هرمزگان با بیان اینکه برخی صنوف استان باید به‌درستی در کشور معرفی شوند، افزود: در استان هرمزگان نیز صنعت فرشبافی خوبی وجود دارد و حتی در این عرصه صادرات نیز به حوزه خلیج‌فارس داشتیم اما به دلیل اینکه این صنعت در استان به‌درستی معرفی نشده است تاکنون به عنوان صنعت مولد در استان شناخته نشده است.

جلالی ادامه داد: هم‌اکنون حدود 4000 نفر در عرصه‌ی فرشبافی فعالیت دارند که به‌علت مغفول ماندن این صنعت در استان نتوانستیم تولیدات آنها را به درستی در کشور عرضه کنیم.

وی با اشاره به اینکه افزایش دانش می‌تواند در توانمندسازی اصناف نقش موثری داشته باشد، یادآور شد: جهاد دانشگاهی هرمزگان می‌تواند با ارایه رشته‌های مختلف در دوره‌های کوتاه مدت و تک پودمانی نقش موثری در ارتقاء سطح علمی اصناف استان را داشته باشد.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان هرمزگان خاطرنشان کرد: باید آموزش‌های تئوری همراه با مهارت باشد و اصناف بتوانند در کنار آموزش‌های تئوری مهارت‌های خود را نیز افزایش دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا