اخبار فرش ماشینی

سرمایه گذاری در برزیل

برزیل کشوری با بیش از ۱۹۵ میلیون نفر جمعیت در آمریکای جنوبی است. این کشور دارای ۲۶ استان و ۵۵۶۵ شهرداری و پایتخت آن برازیلیا است. برزیل از نظر وسعت پنجمین کشور جهان است و دارای ۵/۸ میلیون کیلومترمربع وسعت می باشد که در حدود نیمی از مساحت آمریکای جنوبی را به خود اختصاص می دهد. در این کشور وسیع فواصل بین شهرها بسیار زیاد است به طوری که از شمال تا جنوب آن ۴۴۲۰ کیلومتر و از شرق تا غرب آن ۴۳۲۸ کیلومتر فاصله وجود دارد. برزیل دارای ۲۳ هزار کیلومتر خطوط مرزی است و با تمام کشورهای آمریکای جنوبی به غیر از شیلی و اکوادور هم مرز است. برزیل همچنین ۸۰۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد که در اطراف این کشور گسترده شده است.
همچنین طولانی ترین رودخانه جهان که آمازون می باشد با طول تقریبی ۷۰۰۰ کیلومتر در برزیل قرار دارد و جنگل های آمازون نیز به وسعت ۵ میلیون کیلومترمربع در این کشور گسترده شده است.

جمعیت در برزیل
تقریباً ۵۰ درصد ساکنان کنونی برزیل دومین و یا سومین نسل از مهاجرین خارجی به این کشور پهناور هستند. تاریخ ۵۱۰ ساله کشور برزیل آمیخته با فرهنگ ها و آداب مهاجرین پرتغالی و آفریقایی است و نیز سایر مهاجرینی که از سراسر دنیا به این کشور آمده اند. امروزه بالغ بر ۷ میلیون نفر مهاجر در برزیل وجود دارد که اغلب آنها از کشورهای ایتالیا، آلمان، اسپانیا، سوریه، لبنان، ژاپن، چین و کره هستند. این تنوع فرهنگ ها در برزیل موجب ایجاد یک فرهنگ برزیلی مخلوط با سایر فرهنگ ها شده که سرشار از خلاقیت، تنوع، شادی و سادگی است. بر طبق آمار سال ۲۰۰۸ موسسه جمعیت، مهمترین و پرجمعیت ترین شهرهای برزیل عبارتند از : سائو پائولو با ۴۳ میلیون نفر جمعیت، ریو دوژانیرو با ۱۸ میلیون نفر جمعیت و بلو هوریزونته. زبان کشور برزیل پرتغالی و واحد پول آن رئال می باشد.

ویزا در برزیل
طبق اعلام وزارت کار برزیل دو نوع ویزا به افراد خارجی که قصد ورود به برزیل را دارند اعطا می شود؛ ویزای توریستی و ویزای تجاری. دارندگان این ویزاها حق کار کردن در برزیل و یا ارائه خدمات و دریافت حق الزحمه در برزیل را ندارند. ویزای تجاری برزیل با اخذ دعوتنامه از یک شرکت برزیلی و مراجعه به کنسولگری برزیل در کشور مبدا صادر می شود. ویزای توریستی برزیل نیز با ارائه بلیط رفت و برگشت و مستندات مالی جهت توانایی مسافر برای پرداخت هزینه های اقامت در برزیل در عرض ۲۴ ساعت صادر می شود و برای ۹۰ روز معتبر است و در این مدت به طور نامحدود، ورود و خروج از این کشور امکان پذیر است. برای اقامت طولانی تر در برزیل قبل از سر آمدن موعد ویزای توریستی باید از طریق اداره مهاجرت برزیل اقدام شود و نهایتاً یک توریست نمی تواند بیش از ۱۸۰ روز در سال در برزیل اقامت داشته باشد.
ویزاهای کار در برزیل چند دسته هستند که متقاضی باید با توجه به قصد خود  از سفر به برزیل جهت اخذ آنها اقدام کند:
● ویزای کار برای کارمندان بامهارت جهت کار در شرکت های برزیلی
– ویزای کار برای تکنیسین ها بدون قرارداد کاری
– ویزا برای هنرمندان و ورزشکاران
– ویزای خبرنگاران و اصحاب رسانه
– ویزای خدمه کشتی ها و هواپیماها
– دانشمندان و محققان
علاوه بر ویزاهای کار موقت، ویزای بلند مدت هم برای سرمایه گذاران خارجی در نظر گرفته شده است که با وارد کردن سرمایه مستقیم خارجی به برزیل طبق قانون شماره ۶۸۱۵ وزارت مهاجرت برزیل می توانند در این کشور اقامت دائم داشته باشند.
ساعات کاری و تعطیلات در برزیل
طبق قوانین سال ۲۰۱۰ در برزیل ساعات کاری ۴۴ ساعت در هفته از روزهای دوشنبه تا جمعه است. در برزیل ۷ روز تعطیل عمومی، ۵ روز تعطیل اعیاد مذهبی، ۳ روز مرخصی ازدواج و ۱۷ روز مرخصی بیماری شامل کارمندان و کارکنان می شود و به ازای هر ۱۲ ماه می توانند از ۳۰ روز مرخصی تعطیلات و مسافرت هم استفاده کنند.
صنعت نساجی برزیل
اما صنعت نساجی، پوشاک و مد برزیل در چه جایگاهی قرار دارد؟ و تا چه میزان برای سرمایه گذاری سودآور مناسب است؟
ابتدا بهتر است صنعت نساجی برزیل را از دیدگاه آمار و ارقام بررسی کنیم تا فضای کلی آنرا بهتر بشناسیم. طبق اعلام اتحادیه نساجی و پوشاک برزیل (ABIT) درآمد کل این صنعت در برزیل بالغ بر ۵۲ میلیارد دلار می باشد.
●حدود ۳۰ هزار شرکت فعال در این صنعت حضور دارند.
● برزیل پنجمین تولیدکننده بزرگ پوشاک در جهان است.
● صادرات نساجی برزیل (به غیر از صادرات الیاف پنبه) حدود ۲ میلیارد دلار است.
●در ۱۰ سال گذشته بالغ بر ۱۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نساجی برزیل انجام شده است.
● به طور متوسط در برزیل سالانه ۹ میلیارد قطعه پوشاک تولید می شود.
●حدود ۲ میلیون نفر در این صنعت فعال هستند که ۷۵ درصد آنها زن هستند.
● این صنعت در برزیل دومین صنعت بزرگ از نظر جذب نیروی کار در بین تولیدات صنعتی است.
● برزیل دومین تولیدکننده و سومین مصرف کننده بزرگ جهان در بخش پارچه های جین است.
● نساجی ۱۷ درصد کل اشتغال در مشاغل صنعتی و ۶ درصد کل تولید ناخالص ملی در برزیل را در اختیار دارد.
● در برزیل حدود ۱۰۰ مدرسه تخصصی مد و فشن به تربیت نیروی متخصص مشغول هستند.
● برزیل سومین تولیدکننده پوشاک کشباف در جهان است.
● صادرات الیاف پنبه برزیل بالغ بر یک میلیارد دلار است.
● صادرات برزیل در بخش منسوجات خانگی ۲۰۰ میلیون دلار است.
● بازار فرش در برزیل به طور متوسط سالانه ۹ درصد رشد دارد.
● واردات فرش در برزیل در چند سال اخیر ۱۹ درصد رشد داشته است.
● حجم بازار فرش در برزیل تا سال ۲۰۱۸ به ۸/۱ میلیارد رئال برزیل خواهد رسید.

تهیه و تنظیم: بهنام قاسمی

منبع: شماره ۲۶ مجله کهن

تلفن اشتراک : ۷۷۲۴۵۷۸۰-۰۲۱

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×