عملیات تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر خرمشهر 69 درصد افزایش یافت
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: عملیات تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر خرمشهر از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل 69 درصد افزایش یافت.
به گزارش سه شنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر، ˈ عادل دریس ˈ گفت: بندر خرمشهر در مدت زمان یادشده 24 هزار و 421 TEU تخلیه و بارگیری کانتینر داشته است.
وی تخلیه و بارگیری 525 هزار و 175 تن کالا از ابتدای سال جاری تاکنون در بندر خرمشهر را یادآور شد و افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل 11 درصد افزایش یافته است.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر در خصوص میزان تخلیه و بارگیری کالاهای عمومی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، 18 هزار و 529 تن کالای عمومی تخلیه و 349 هزار و 237 تن بارگیری شد.
وی عمده بار صادراتی از بندر خرمشهر به عراق را خاک کلینکر، سیمان و مواد معدنی برشمرد و افزود: برای نخستین بار در تیرماه سال جاری یک فروند بارج با بارگیری محموله 12 هزار تنی کلینکر بندر خرمشهر را به مقصد کشور عراق ترک کرد تا رکورد بارگیری با بالاترین تناژ پس از جنگ تحمیلی در این بندر شکسته شود.
دریس افزود: در چهار ماه نخست سال جاری، بیش از یکهزار و 831 فروند شناور در اسکله های بندر خرمشهر پهلوگیری کردند و 30 هزار و 723 دستگاه کامیون نیز عملیات حمل و نقل کالا را برعهده داشتند.



