نگرانی از وضعیت اقتصادی نسل آینده مردم
اشپیگل: نظرسنجی ها نشان می دهد بحران اقتصادی موجب نگرانی مردم کشورهای اروپایی در مورد آینده کودکانشان شده است.
به گزارش روز چهارشنبه سرویس اقتصادی جام نیوز به نقل از اشپیگل، ادامه بحران اقتصادی در اروپا مردم کشورهای حوزه یورو را نگران کرده است.
طبق نظرسنجی ها بیش از همه مردم کشورهای اسپانیا و یونان به دلیل وضعیت وخیم اقتصادی کشورشان امید چندانی به آینده نداشته و وضعیت بدی را برای کودکانشان پیش بینی می کنند.
با این حال در کشورهایی مانند آلمان که کمتر از پیامدهای منفی بحران آسیب دیده اند همچنان امید به بهبود این وضعیت وجود دارد.
در همین حال اکثر مردم کشورهای بحران زده دولتهای خود را مسئول پیش آمدن وضعیت کنونی می دانند که این مسئله درباره یونان بیش از دیگر کشورها است.
به گزارش مهر، بر این اساس، 100 درصد پاسخ دهندگان یونان دولت این کشور را مسئول به وجود آمدن بحران بدهی ها و ورشکستگی کشورشان می دانند.
گفتنی است بحران اقتصادی و مالی اتحادیه اروپا با وجود تلاشهای مقامات این اتحادیه همچنان در حال گسترش بوده و حتی دولتمردان آمریکا و شرق دور را نیز نگران کرده است.



