اخبار نساجی

چراغ خاموش گمرك در سال جدید: دلیل تاخیر گمرك در ارائه آمار چیست؟

 

چراغ خاموش گمرك در سال جدید: دلیل تاخیر گمرك در ارائه آمار چیست؟

گمرك ایران با وجود گذشت بیش از 2.5 ماه از آغاز سال جاری هنوز آمار تجارت كشور را طی امسال منتشر نكرده است.

گمرك ایران طی چند سال گذشته به صورت مرتب آمار تجارت ماهانه كشور را روی سایت خود قرار می‌داد. با این وجود تاكنون گمرك ایران هیچ آماری درباره تجارت كشور در دو ماه نخست سال جاری منتشر نكرده است. آخرین آمار گمرك ایران مربوط به اسفند سال 1390 بوده كه هم‌اكنون روی سایت این سازمان قرار دارد.

تاخیر در انتشار آمار تجارت دو ماهه كشور در حالی رخ داده كه رئیس كل گمرك ایران به تازگی از تعطیلی 50 گمرك به دلیل غیراقتصادی و غیرفعال بودنشان طی سال جاری خبر داده است.

از سوی دیگر مدیركل بازرسی كالا و امور صادرات و واردات كالای سازمان ملی استاندارد ایران نیز به تازگی در پاسخ به ایسنا درباره دلیل تاخیر در اعلام رسمی آمار تجارت كشور در سال جاری اظهار كرد: ممكن است این تاخیر به دلیل ماندگاری و انباشت حجم زیادی كالا در گمركهای كشور باشد كه باعث شده كه آمار تجارت دیر اعلام شود.

اگرچه گمرك ایران آماری از واردات و صادرات كشور در دو ماه نخست امسال منتشر نكرده، اما مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت به صورت جسته و گریخته در اظهارات و سخنرانی‌های خود به برخی آمارهای صادرات كشور در سال جاری به ویژه صادرات غیرنفتی و محصولات صنعتی اشاراتی كرده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا