اخبار نساجی

با حفر 250 چاه نفتی، تولید نفت کویت تا سال 2015 به 3.۱ میلیون بشکه می‌رسد

 

با حفر 250 چاه نفتی، تولید نفت کویت تا سال 2015 به 3.۱ میلیون بشکه می‌رسد
    رئیس اجرایی شرکت نفت کویت از تولید 3.15 میلیون بشکه نفت روزانه این کشور تا سال 2015 خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از الوطن ،‌ کویت تلاش می‌کند تا تولید نفت خود را تا سال 2015 به 3.15 میلیون بشکه در روز برساند.
هاشم هاشم رئیس اجرایی شرکت نفت کویت با اعلام این خبر گفت: تلاش می‌کنیم تا تولید نفت خود را تا سال 2015 به 3.15 میلیون بشکه در روز برسانیم.
وی با اشاره به اینکه سیاست‌های نفتی کویت تغییر نمی‌کند، افزود: در سال جاری، 250 تا 315 چاه نفتی در کویت ایجاد می‌کنیم.
وی یادآور شد: یکی از اهداف استراتژیک شرکت نفتی کویت تولید 4 میلیون بشکه نفت روزانه در سال 2020 است و این رقم را تا سال 2030 حفظ می‌کنیم.

هاشم تصریح کرد: استراتژیک کویت این است تا روند تولید نفت را به 3.65 میلیون بشکه نفت برساند و اکنون می‌کوشیم تا تولید نفت را تا سال 2015 به 3.15 میلیون بشکه در روز برسانیم.

این مقام مسئول نفت کویت تاکید کرد: ساخت سه مرکز ذخیره نفتی در شمال کشور و اجرای ساخت پروژه بزرگ آبی در شمال کویت و پروژه گاز از دیگر برنامه‌های ما در این راستا است.

وی تولید نفت شیل در کویت را از دیگر برنامه‌های پیش‌رو این کشور دانست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا