اخبار نساجی

تجدیدنظر در سیاست‌های حمایتی حوزه تولید كفش و چرم

 

تجدیدنظر در سیاست‌های حمایتی حوزه تولید كفش و چرم

رییس كل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: باید سیاست‌های حمایتی در حوزه تولید و تجارت كفش و چرم تجدیدنظر شود.

حمید صافدل در مراسم افتتاح پنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت كیف و كفش، ماشین‌آلات، محصولات پوست و چرم در مشهد، اظهار كرد: ایجاد همگرایی در تولید و بازاریابی تكلیف اصلی تشكل‌ها در حوزه صنعت كفش است.

وی تصریح كرد: كالای كفش به دلیل تنوع در مخاطب آن منجر به بالا رفتن سرانه مصرف كفش شده اما متاسفانه به معنای واقعی در این محصول نتوانستیم سهم واقعی داشته باشیم.

او با اشاره به سیاست تجدید نظر حمایتی در حوزه تجارت و تولید كفش، یادآور شد: در حوزه مدیریت واردات و تامین مواد اولیه نیازمند همفكری همه خوشه‌ها در این بخش هستیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در حال حاضر تشكل‌ها در این حوزه بازارهای منطقه را به خوبی می‌شناسند و مشهد و تبریز به عنوان دو قطب در شرق و غرب موقعیت خوبی را برای گسترش صادرات فراهم كرده است.

صافدل افزود: در همین راستا نیازمندی الگویی هستیم كه هم بتوانیم در مقوله مهار قاچاق و حمایت از تولیدكننده داخلی و هم در رفع نیاز بازارهای دور دست قدم برداریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا