اخبار نساجی

تولیدات صنعتی فرانسه کاهش یافت

 

تولیدات صنعتی فرانسه کاهش یافت

موسسه آمار فرانسه اعلام کرد میزان تولیدات صنعتی این کشور طی ماه آوریل با کاهش 0.7 درصدی نسبت به مارس روبرو شد.

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ ، موسسه آمار فرانسه موسوم به اینسی در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد تشدید بحران مالی و بدهی منطقه یورو تاثیر منفی زیادی بر افت تولیدات صنعتی دومین اقتصاد بزرگ منطقه یورو در ماه آوریل داشته است .

بر اساس این گزارش ، کاهش تولیدات صنعتی فرانسه و افت رشد اقتصادی ایتالیا در سه ماه نخست 2012 میلادی تاثیر زیادی بر تشدید نگرانیهای بین المللی نسبت به وضعیت اقتصادی منطقه یورو داشته است .

بر این اساس ، اسپانیا چهارمین کشور بحران زده منطقه یورو نیز موافقت خود را با دریافت کمک مالی 125 میلیارد دلاری از اروپا اعلام کرده است . به نظر می رسد ایتالیا قربانی بعدی این بحران خواهد بود .

به گزارش فارس، بانک مرکزی اروپا نیز هفته گذشته در گزارشی پیش بینی کرد رشد اقتصادی 17 کشور عضو یورو در سال 2012 میلادی با افت 0.1 درصدی روبرو خواهد شد و این رقم در سال 2013 میلادی یک درصد افزایش خواهد یافت .

فرانسیس اولاند رییس جمهور جدید فرانسه با چالشهای اقتصادی زیادی از جمله کسری بودجه بدهی و افزایش بیکاری روبرو است .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا