اخبار فرش ماشینی

راه اندازی نخستین شرکت تعاونی دانش آموختگان فرش دستبافت کشور

نخستین شرکت تعاونی دانش آموختگان فرش دستبافت کشور در استان چهارمحال و بختیاری راه اندازی شد.

رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری گفت:‌ شرکت لچک ترنج شهرکرد در حال های مختلف رنگرزی، طراحی، بافت و مرمت فرش فعالیت دارد.

شیخی، ایجاد اشتغال پایدار و ارائه خدمات مورد نیاز بافندگان فرش، انجام فعالیت‌های مربوط به تولید، بازاریابی، تأمین مواد اولیه مرغوب، خرید و فروش، صادرات و واردات را از اهداف راه اندازی این طرح بیان کرد.

راه اندازی این شرکت از مصوبات سه ماه پیش کمیته فرش استان چهارمحال و بختیاری با حضور رئیس مرکز ملی فرش ایران بود.

وی از تولید سالانه 160 هزار متر مربع فرش دستباف در این استان خبر داد و گفت: در استان چهارمحال و بختیاری صد هزار بافنده بر 50 هزار دار قالی فرش می‌بافند.

رئیس اداره فرش صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: 80 درصد از تولیدات فرش دستبافت این استان به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، آمریکا، چین و برخی کشورهای اروپایی صادر می شود.

شیخی افزود: بزودی دفاتر و شعبات نمایندگی شرکت تعاونی دانش اموختگان فرش دستبافت در تمامی شهرستانهای استان چهارمحال و بختیاری نیز راه اندازی می شود.

برای مشاهده جدیدترین اخبار صفحه اینستاگرام مجله نساجی کهن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا