مجلس به داد اجاره نشینها می رسد


سخنگوي كميسيون عمران مجلس با اشاره به افزايش بيرويه قيمت اجارهبهاي مسكن گفت: کميسون عمران مجلس، قطعا از جايگاه نظارتي خود به عنوان اهرمي براي حل اين معضل استفاده خواهد کرد.
به گزارش مشرق،محمدرضا حسين نژاد نماينده مردم شيروان در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در واکنش به افزايش بيرويه اجاره بهاي مسکن در فصل نقل و انتقالات و با بيان اينكه اين موضوع بايد به صورت زير بنايي بررسي و مرتفع شود، گفت: قطعاً ساخت يک ميليون واحد مسکوني پاسخگوي نياز فعلي جامعه نبوده و ضروري است هم زمان با اصلاح زير ساختها ساخت گسترده مسکن مهر نيز افزايش يابد.
وي در ادامه تصريح کرد: حل معضل افزايش بي رويه اجاره بهاي مسکن در دستور کار کميسون عمران مجلس بوده و اين کميسون قطعا از جايگاه نظارتي خود به عنوان اهرمي براي حل اين معضل استفاده خواهد کرد.
سخنگوي کميسون عمران از ارائه گزارش اين کميسون در حوزه مسکن خبر داد و گفت: کميسون عمران در آيندهاي نزديک گزارشاتي از چگونگي روند پيشرفت مسکن مهر و نحوه اعتبار دهي بانکها در زمينه مسکن و تسهيلات آن و موارد ديگر در اين حوزه ارائه خواهد کرد.
حسين نژاد در پايان با اشاره به تصويب قانون بودجه سال 91 كل كشور، رويکرد اين قانون را در حوزه مسکن مثبت و در راستاي منافع مردم ارزيابي كرد.



