اخبار فرش ماشینیاسلاید شونساجی و مردم

تخفيف‌ هایپرهای فرش ماشينی چقدر واقعی است؟

بر اساس یك قانون نانوشته هیچگاه كفه ترازو به نفع مشتری سنگينی نخواهد كرد و معمولا پشت تمام تخفیفات، جشنواره‌های خريد و… محاسبات پیچيده فروش و بازاریابی با هدف تامین سود قابل توجه براي فروشنده و صاحب كمپین در نظر گرفته شده است.

اين موضوع قطعا براي فروشگاه‌ها و هایپرهای فرش ماشينی نيز صادق است و همه چیز طوري چیده شده كه نه تنها هزینه تبلیغات و تیزرهاي تلویزیوني و بیلبورد و… تامین شود، بلكه سود مناسبی هم باقی بماند.

تا اینجای كار با يك امر طبيعی و عادي مواجهيم كه در همه جا و همه بخش ها كاملا عادي و مشروع و بر اساس قانون كار و تجارت است.

اما مراقب باشيد گول الفاظ و عبارات به كاررفته در تبليغات هایپرهای فرش ماشينی و بازی با كلمات را نخورید.

یكی از الفاظ و عبارات گول زننده در تبلیغات واژه تخفیف است كه تقريبا هر شخصی را به خود جذب می‌كند و به خصوص ذكر تخفیف‌های ٤٠، ٥٠ و يا حتي ٦٠ درصدی توسط اين فروشگاه‌ها بیشتر شبیه به یك سراب دوست‌داشتنی است.

در واقع چنین تخفیف‌هایی در نگاه اول درست است و به ظاهر وجود دارند اما تنها شامل بخش بسيار كوچكي از فروش آنها می‌شود.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

مثلا اين تخفیف‌ها فقط براي فرش‌های به اصطلاح ته انباري و يا فرش‌هایی با طرح‌ها، نقشه‌ها و رنگ‌های از مد افتاده است و یا براي استفاده از تخفیف مشتری مجبور است بیش از یك فرش خريداری كند و … .

بنابراین خیلی به چنين كلمات و الفاظی اعتماد نكنید چرا كه بسياری از آنها تنها ابزار برای كشاندن مشتری به فروشگاه است و بعد از آن مشتری در دام مجموعه‌ای از ترفندهای فروش و فروشندگان آموزش دیده كه تك تك كلمات‌شان و رفتار و حتی حركات بدنشان تمرین شده است می‌افتد كه فرار از آن به آگاهی و درایت بالایی نياز دارد.

در بخش های بعدی مصاحبه هایی را با شرکت های تولیدکننده فرش ماشینی منتشر خواهیم کرد که به شدت با نحوه فروش و سیاست های هایپرهای فرش ماشینی مخالف هستند و انتقادات زیادی دارند.

به راستی چرا باید هایپرهای فروش که یک پدیده بسیار موثر در همه جای جهان در رونق چرخه توزیع و فروش هستند در ایران با انتقادات این چنینی مواجه شوند.

آیا این انتقادات نشاندهنده عملکرد با ابهام و خارج از عرف هایپرهاست یا یک واکنش قابل پیش بینی به پدیده ای نوظهور در جامعه ایران ؟

نظر شما در اين مورد چیست؟

 

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا