اخبار فرش ماشینی

کاربرد فناوري نانو در نساجي‎

رئيس دانشگاه اميرکبير با اشاره به ارزش اقتصادي صنعت نساجي افزود: آمارها نشان مي دهد تجارت بين المللي در زمينه محصولات نهايي صنعت نساجي و ماشين آلات مربوط به آن 400 ميليارد دلار است که تا 5 سال آينده به 800 ميليارد دلار خواهد رسيد. ‏

رهايي به‎ ‎کاربرد فناوري نانو در توليد پارچه هاي ضد باکتري و هوشمند پرداخت و تصريح کرد: اگر‎ ‎امروز با برنامه جامع وارد اين عرصه نشويم، دنيا توقف نخواهد کرد و در سالهاي آينده‎ ‎تنها مصرف کننده اين محصولات خواهيم بود‎
‎رئيس‎ ‎دانشگاه امير کبير تاکيد کرد: اگر ما توانستيم در صنايعي چون هوافضا، نانو و هسته‎ ‎اي پيشرفت کنيم، قادر خواهيم بود با خيزش بزرگ، عقب ماندگي هاي خود را در زمينه‎ ‎صنايع نساجي جبران کنيم.

به گزارش مهر، اولين همايش ملي فناوري ها و فرآيندهاي‎ ‎ريسندگي و بافندگي امروز با حضور معاون وزير صنايع و معادن و رئيس کميسيون صنايع و‎ ‎معادن مجلس شوراي اسلامي در دانشگاه صنعتي امير کبير برگزار شد. دکتر موسوي شوشتري‎ ‎دبير اين همايش طرح مشکلات عمومي صنعت نساجي از ديدگاه علمي، آشنايي با آخرين‎ ‎تحولات و نوآوري ها و فناوريها در صنعت نساجي به ويژه ريسندگي و بافندگي، ارتقاي‎ ‎کيفيت و بهره وري در اين صنعت، بررسي وضعيت سرمايه گذاري و توسعه صنعت نساجي،‎ ‎مطالعه و مرور وضعيت نسبي و تعامل موثر صنعت و دانشگاه را از اهداف مهم برگزاري‎ ‎همايش عنوان کرد.

به گفته وي، مقالات ارائه شده در همايش ملي فناوري ها و فرآيندهاي‎ ‎صنعت نساجي در زمينه فناوري ها و فرآيندهاي ريسندگي و بافندگي، ارزيابي خواص و‎ ‎کنترل کيفيت در صنايع ريسندگي و بافندگي، بررسي ظرفيت هاي سرمايه گذاري، مزيت هاي‎ ‎نسبي و توسعه نساجي ارائه خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا