صادرات 10.8 میلیارد دلاری منسوجات و پوشاک ویتنام در هشت ماهه اول سال 2012


مازاد تجاری بخش نساجی و پوشاک ویتنام در هشت ماهه اول سال 2012 به 5.3 میلیارد دلار رسید.
به گزارش دفتر مطالعات آماری و راهبردی انجمن صنایع نساجی ایران به نقل از خبرگزاری ویتنام، مازاد تجاری بخش نساجی و پوشاک ویتنام در هشت ماهه اول سال 2012 به 5.3 میلیارد دلار رسید که نسبت به سال گذشته 24 درصد افزایش یافت.
به گزارش انجمن صنایع نساجی و پوشاک ویتنام ، صادرات منسوجات و پوشاک این کشور در هشت ماهه اول سال 2012 به 10.8 میلیارد دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 6 درصد افزایش یافت. منسوجات و پوشاک ویتنام یکی از ده محصول مهم صادراتی این کشور بشمار می رود.
انجمن صنایع نساجی و پوشاک ویتنام افزود : افزایش مازاد تجاری بخش نساجی و پوشاک ویتنام در طی سال جاری موجب کاهش واردات این کشور شده است.
در مجموع ، میزان خودکفایی مواداولیه و تجهیزات نساجی ویتنام به 49.5 درصد رسیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 7 درصد رشد را نشان می دهد.
انجمن صنایع نساجی و پوشاک ویتنام متذکر شد، گردش صادرات منسوجات و پوشاک به بازار های بزرگ خارجی افزایش زیادی داشته است.
در هفت ماهه سال 2012 ، صادرات منسوجات و پوشاک ویتنام به آمریکا با 10.6 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 4.2 میلیارد دلار رسید.
همچنین صادرات منسوجات و پوشاک به ژاپن با 23 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به بیش از یک میلیارد دلار و صادرات منسوجات و پوشاک به کره جنوبی با بیش از 19درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 452 میلیون دلار رسید.
در هفت ماهه اول سال 2012، صادرات منسوجات و پوشاک ویتنام به کشور های عضو اتحادیه اروپا با 4 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به حدود 1.3 میلیارد دلار رسید.
طبق اظهارات دبیر کل انجمن صنایع نساجی و پوشاک ویتنام، بخش نساجی و پوشاک این کشور در نظر دارد خود را به هدف صادراتی 15 میلیارد دلاری در سال 2012 برساند.
ترجمه: مریم گرامی فهیم
منبع: VNS


