رييس اتحاديهي پارچهفروشان تهران :80 درصد مردم به لباسهاي دوخته روي ميآورند

دانلود نسخه دیجیتال مجله کهن
كارخانجات نساجي بايد از حالت ركود خارج شوند اگر دولت شرايطي را فراهم كند كه واردكنندگان به سهولت و بدون دغدغه پارچه و منسوجات مورد نياز جامعه را وارد كنند، هم جلوي پديده قاچاق گرفته ميشود و هم كنترل و تنظيم بازار به نحو شايسته به اجرا درميآيد.
محمدحسين نورايي آشتياني – رييس اتحاديه پارچه فروشان تهران – با بيان اين مطلب اظهار كرد: متاسفانه 80 درصد مردم به لباسهاي دوخته روي ميآورند تا اينكه پارچه بخرند و براي دوخت بدهند.
وي در توضيح دليل اين امر گفت: معمولا به دليل آن كه دوخت مورد دلخواه فرد نيست و ازطرفي اجرات دوخت هم بالاست، از لباسهاي دوخته بيشتر استقبال ميشود.
نورايي آشتياني با اشاره به واردات پارچه به كشور، گفت: در حال حاضرهرچه پارچه در داخل داريم، از خارج ميآيد. به عنوان مثال پارچه چادر مشكي نداريم و بسياري از لباسهاي زنانه هم از خارج كشور وارد ميشود كه اين پارچهها و لباسها عمدتا يا بهصورت قاچاق يا ازطريق مجاري رسمي به كشور ميآيند.
او تصريح كرد: ولي خواستهي ما اين است كه دولت شرايطي را فراهم كند كه واردكنندگان بتوانند بدون دغدغه و بهراحتي پارچه و منسوجات مورد نياز جامعه را وارد كنند.
رييس اتحاديه پارچه فروشان تهران افزود: اگر اين كار صورت بگيرد، هم كنترل و تنظيم بازار به نحو شايسته اعمال و هم جلوي قاچاق پارچه گرفته ميشود.
وي در پاسخ به اين پرسش كه واردات پارچههاي خارجي به ضرر توليد ملي است يا خير؟ اظهار كرد: آنچه مسلم است يكسري پارچهها و لباسها را در داخل نداريم و ناچاريم كه وارد كنيم.
او ادامه داد: متاسفانه كارخانجات نساجي هم كاملا راكد شدهاند، در حالي كه اگر سرپا و فعال باشند و ماشينآلات و تجهيزات آنها نوسازي شود، هم پارچه و جنس مرغوب و باكيفيت توليد ميشود و هم ديگر مردم به خريدن جنس خارجي روي نميآورند.