اخبار فرش ماشینی

فرش نفیس ایرانی در آمریکا

 

فرش نفیس ایرانی در آمریکا

قدمت اين فرش حدود ۳۶۰ سال است و اندازه آن حدود سه متر در دو متر است، بنابراين می توان گفت که قيمت اوليه حراج آن حدود ۸۰۰ هزار پوند در هر متر مربع است.

جام فرهنگی؛ سایت رادیو فردا نوشت: فرش نفیس متعلق به دوران صفوی در نیویورک حراج می‌شود.

يک فرش بسيار قديمی و نفيس ايرانی که زمانی به يک ميلياردر آمريکايی تعلق داشته قرار است به بهای پنج ميليون پوند در حراجی عرضه شود.

روزنامه بريتانيايی «ديلی ميل» در گزارشی می‌نويسد که برای علاقمندان به تزيينات داخلی و کالاهای لوکس منزل هيچ چيزی به اندازه يک فرش نفيس و قديمی ايرانی ارزش ندارد.

فرش مورد نظر مربوط به اواسط قرن هفدهم ميلادی است و قرار است در یک حراجی که تابستان امسال برگزار خواهد شد به بهای پنج ميليون پوند به فروش گذاشته شود.

قدمت اين فرش حدود ۳۶۰ سال است و اندازه آن حدود سه متر در دو متر است، بنابراين می توان گفت که قيمت اوليه حراج آن حدود ۸۰۰ هزار پوند در هر متر مربع است.

اين فرش دستباف که الياف آن به رنگ‌های قرمز، آبی و سبز هستند در اوايل قرن بيستم توسط يک سرمايه دار آمريکایی خريداری شد و پس از مرگ وی در سال ۱۹۲۵ به يک موزه اهدا شده بود. از آن زمان اين فرش به طور مستمر در موزه «کورکوران» در شهر واشنگتن در معرض نمايش بوده است.

گفته می‌شود که با وجود قدمت ۳۶۰ ساله آن، اين فرش هنوز هم در وضعيت بسيار خوبی است شايد به اين خاطر که در سال‌های گذشته به جای اينکه زير پا پهن شده باشد آويزان بوده است.
يکی از کارشناسان موسسه حراج آثار عتيقه «ساتبی» که حراج اين فرش را انجام خواهد داد می‌گويد که اين فرش يکی از نفيس‌ترين فرش‌هايی است که طی سی سال تجربه خود در زمينه فرش‌های عتيقه ديده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا