المپيك نساجي جهان در اسپانيا
ايتما همواره بزرگترين رويداد صنعت نساجي جهان بوده و با تمام فراز و نشيب هايش همواره به عنوان ميعاد گاه تمامي نساجان جهان و به ويژه در بخش ماشين الات نساجي محسوب شده است.
نمايشگاه ايتماكه دوره قبل آن در كشور آلمان و شهر مونيخ برگزار شد پس از 4 سال و بحران ها و اتفاقات تلخ و شيريني كه در صنعت نساجي جهان رويداد اين بار در شهر بارسلون اسپانيا در سال 2011 برگزار مي گردد.هر چند كه پس از انتخاب بارسلون توسط انجمن اروپايي ماشين سازان نساجي حرف و حديث هاي زيادي پيرامون عدم توانايي اسپانيا در برگزاري اين رويداد مهم پيش آمد و ايتاليايي ها از انتخاب نشدن ميلان براي سال 2011 گله و شكايت هاي زيادي را در سراسر دنيا انجام دادند اما با نزديك تر شدن به شروع اين نمايشگاه عظيم به نظر ميرسد تلاشهاي اسپانيايي ها مي تواند ايتما را با شكوه تر از قبل نمايد. ماتادور ها هر چند صنعت ماشين سازي به قدرت رقيباني چون فرانسه ، ايتاليا و آلمان ندارند اما آنها هم حرف هاي زيادي براي گفتن دارند.
مجله صنعت كهن نيز به نوبه خود سعي دارد تا به عنوان همكار اين اين نمايشگاه در ايران تا شروع نمايشگاه اطلاع رساني مناسبي را در رابطه با جنبه هاي گوناگون اين نمايشگاه به بازديد كنندگان سايت و مشتركين مجله صنعت كهن انجام دهد. علاقمندان مي توانند در وب سايت صنعت كهن اخبار مربوط به برگزاري ، رزرو غرفه ، اطلاعات اقامت و سفر ، معرفي تورهاي مختلف نمايشگاه ايتما و … را در سايت كهن پيگيري نمايند.
لطفا سوالات و نظرات خود را در اين رابطه براي ما ارسال كنيد و يا با دفتر مجله تماس حاصل نمائيد.


