نساجي مازندران به ماشينآلات مدرن مجهز ميشود

دانلود نسخه دیجیتال مجله کهن
با ورود نخستين محموله ماشينآلات، روند بازسازي کارخانه نساجي مازندران در قائمشهر شتاب بيشتري گرفته است. به گزارش «ايرنا»، نماينده مردم قائمشهر، سوادکوه و جويبار در مجلس ضمن بيان اين مطلب و با اشاره به تجهيز کارخانه نساجي قائمشهر به دستگاههاي ويژه رنگرزي تصريح کرد: سرمايهگذار ترکيهاي اين مجموعه، بقيه تجهيزات و دستگاههاي مورد نياز اين کارخانه را از کمپانيهاي معتبر جهاني خريداري کرده است که به مرور وارد کشور خواهد شد.
عزتالله اکبري گفت: تا پايان امسال 80 درصد ماشينآلات و تجهيزات مورد نياز وارد کشور ميشود و به تدريج به اين کارخانه انتقال
مييابد.
وي با اشاره به اينکه براي احياي کامل کارخانههاي ريسندگي و بافندگي نساجي مازندران 200 ميليون يورو هزينه ميشود، اضافه کرد: 70ميليون يورو از اين اعتبار توسط سرمايهگذار ترکيهاي تامين و بقيه از حساب ذخيره ارزي تامين ميشود.
وي همچنين به ايجاد 120 هزار مترمربع سوله در کارخانههاي نساجي مازندران اشاره کرد و گفت: با احياي کامل اين مجموعه براي شش هزار نفر شغل ايجاد ميشود.