کارخانه هاي نساجي مازندران بدون تغيير نام احياء مي شوند

دانلود نسخه دیجیتال مجله کهن
نماينده مردم قائمشهر، سوادکوه و جويبار در مجلس شوراي اسلامي گفت: سرمايه گذار اهل ترکيه متعهد شده است که کارخانه هاي نساجي مازندران را بدون تغيير نام، احياء کند .
به گزارش ايرنا، “عزت الله اکبري” روز شنبه در نشست اعضاي هيات مديره انجمن صنايع نساجي ايران با مديران کارخانه هاي نساجي مازندران که در کارخانه شماره يک نساجي مازندران (قائمشهر) برگزار شد افزود: با وجود سرمايه گذاري کلان ، اين سرمايه گذار موافقت خود را با باقي ماندن نام و برند بين المللي موافقت کرده است .
وي با اشاره به اينکه قدمت کارخانه هاي نساجي مازندران در قائمشهر به سال 1305 برمي گردد اظهارداشت: کارخانه هاي نساجي مازندران شناسنامه قائمشهر به شمار مي روند .
عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي در گفت وگويي با خبرنگاران نيز با اشاره به تمايل سرمايه گذار اهل ترک براي احياي کارخانه هاي نساجي مازندران خاطرنشان کرد: تحقق روند احياي اين واحدها منوط به همکاري بخش خصوصي است.
به گزارش ايرنا، “اکبري” گفت: سمت و سوي حرکت کشور به سمتي است که با ورود بخش خصوصي و ميدان دادن به آنها مي توانيم گام هاي بيشتري در مسير توسعه برداريم . .
وي ادامه داد: براساس اصل 44 قانون اساسي و تصميم به ايجاد اقتصاد رقابتي بايد بسترهاي لازم براي اين رقابت مابين سرمايه گذاران با حمايت از اين گروهها ايجاد شود.
اکبري ورود سرمايه گذاران بخش خصوصي در صنايع را از عوامل ايجاد اقتصاد رقابتي دانست و گفت: صنعت نساجي نيز نبايد از اين رقابت عقب بماند.
نماينده مردم قائمشهر ، سوادکوه و جويبار در مجلس شوراي اسلامي اظهارداشت: ايجاد 120 هزار متر مربع سالن کارخانه و ايجاد شش هزار فرصت شغلي وعده اي است که از سوي سرمايه گذار ترک کارخانه هاي نساجي مازندران داده شده است .
اکبري تصريح کرد: بايد اين سرمايه گذار علاقمند را حمايت کنيم نه اينکه با حرفهايي منکر فعاليتها و تلاشهاي اين بخش شويم.
کارخانه نساجي شماره يک( قائم شهر) از سال 1305 فعاليت خود را با بيش از دو هزار نفر نيرو در زميني بمساحت هشت هزار متر مربع در زمينه ريسندگي و بافندگي آغاز کرد.
اين واحد صنعتي که از آن بعنوان مادر صنعت نساجي کشور ياد مي شود در حال حاضر فعاليت چنداني ندارد و تنها با دويست نفر نيرو مشغول به کار است.
کارخانه نساجي شماره دو( طبرستان) نيز از سال 1343 فعاليت خود را در زميني بمساحت 15 هزار مترمربع با شش هزار نفر نيرو در بخش هاي ريسندگي ، بافندگي و رنگريزي آغاز کرد.
در حال حاضر با روند تعطيلي و تعديل نيروها اين واحد صنعتي مهم نساجي کشور نيز تنها با 400 نفر پرسنل مشغول به فعاليت است. ک/3