120سرمايه گذار خارجي براي سرمايه گذاري در ايران اعلام آمادگي کردند

دانلود نسخه دیجیتال مجله کهن
مسوول امور استانهاي و نمايندگي هاي خارج از کشور همايش سرمايه گذاري ايرانيان مقيم خارج گفت: 120سرمايه گذار خارجي براي سرمايه گذاري در ايران اعلام آمادگي کرده اند.
منصور قلي زاده، جمعه در گفت وگو با ايرنا افزود:در کل کشور و استانها بيش از 400سرمايه گذار براي سرمايه گذاري در پروژه هاي عمراني و سرمايه گذاري ثبت نام کرده اند که 90 نفر از اين تعداد سرمايه گذاران ايراني مقيم خارج از کشور هستند.
به گفته وي،طرح توجيهي پروژه هاي عمراني و قابل سرمايه گذاري در مناطق مختلف کشور نيز هم اکنون تدوين شده تا سرمايه گذاران با توجيهه اقتصادي طرح ها آشنا شوند.
قلي زاده افزود: بيشترين ايرانياني که مقيم خارج از کشور سکونت دارند در کشورهاي اروپا ساکن هستند که برخي از اين افراد براي سرمايه گذاري در ايران راغب و مشتاق هستند.
به گفته وي،دفتر سرمايه گذاري ايرانيان مقيم خارج از کشور و سرماي گذاران خارجي دائمي شده و دبيرخانه همايش سرمايه گذاري ايرانيان خارج از کشور نيز راه اندازي شده و از اين پس دائمي خواهد بود.
قلي زاده ادامه داد: جذب سرمايه گذاران خارجي و ايرانيان مقيم خارج از کشور باعث ايجاد اشتغال و توسعه در استان هاي کشور خواهد شد.
به گزارش ايرنا،همايش سرمايه گذاري ايرانيان خارج از کشور و سرمايه گذاران خارجي از اول خردادماه به مدت سه روز در شيراز برگزار مي شود.