اخبار فرش ماشینی

ساخت فرش حساب در فارس

فرش حساب در لارستان فارس ابداع و اختراع شد.

فاطمه رنجبر و آسیه عباسیان دانش‌آموزان سال سوم ریاضی فیزیک دبیرستان فرزانگان لار ای فرش را طراحی کردند و ساختند .

هزینه ساخت این طرح 25 هزار تومان و در مدت کمتر از یک ماه طراحی و بافته شده است و از سوی دانشگاه صنعتی شریف در شرف ثبت در ردیف اختراعات است.

فاطمه رنجبر طراح این نوع فرش گفت: فرش حساب، فرشی است که با تعبیه برد و شاسی و LCD ماشین حساب در زیر آن و طراحی فرش به صورت اعداد صفر تا 9 و افزودن علامت چهار عمل اصلی، کودک می تواند در منزل بر روی فرش اطاق خود محاسبات ساده ریاضی را بیاموزد.

آسیه عباسیان نیز گفت : این طرح که برای گروه سنی دبستان آماده شده است ، فرشی به قطر یک متر با صفحه نمایش 2 در 10سانتی‌متر است که از سوی دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و از بین 30 طرح گروه مقطع متوسطه کشوری به مقام سوم رسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا