اخبار فرش ماشینی

كاهش 40 درصدي صادرات نساجي در بهار 90

كاهش 40 درصدي صادرات نساجي در بهار 90

دبير اتحاديه صادركنندگان نساجي خبر داد:
كاهش 40 درصدي صادرات نساجي در بهار 90

خبرگزاري فارس: ارزش صادرات محصولات پوشاك و نساجي در سه ماه نخست سال جاري در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته 40 درصد كاهش داشت.

دبير اتحاديه صادركنندگان نساجي، پوشاك و چرم ايران صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: در بهار امسال ارزش صادرات محصولات نساجي به حدود 54 ميليون و 500 هزار دلار رسيد كه در مقايسه با مدت مشابه سال قبل به لحاظ ارزشي 40 درصد كاهش داشته است.
به گفته وي، در سه ماه نخست سال گذشته ارزش صادرات بخش نساجي به رقم 93 ميليون و 126 هزار دلار رسيد.
مهدي يكتا در عين حال پيش بيني كرد روند كاهشي صادرات محصولات نساجي در 9 ماه باقيمانده سال متوقف شده چرا كه به گفته وي سابقه تجارت خارجي اين بخش نشان مي دهد صادرات منسوجات و پوشاك در نيمه دوم سال روند بهتر و روبه رشدي نسبت به نيمه نخست سال به خود مي گيرد.
به اعتقاد اين فعال اقتصادي، افت صادرات كالاهاي صنعتي به كشورهاي همسايه از جمله عراق و افغانستان كه همواره بازار نخست صادركنندگان نساجي بوده است، تاثير منفي خود را در آمار سه ماهه صادرات نساجي و پوشاك نشان مي‌دهد.
يكتا همچنين از كاهش 54 درصدي ارزش صادرات سه ماهه پوشاك و البسه نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و تصريح كرد: واردات بي رويه و نيز پوشاك قاچاق از كشورهاي چين و تركيه به تضعيف واحدهاي داخلي دامن زده و آثار اين پديده در صادرات اين كالاها به وضوح مشخص است. همچنين افزايش هزينه هاي ناشي از طرح هدفمندي يارانه ها مزيت رقابتي پوشاك را به شدت تحت تاثير قرار داده است.
دبير اتحاديه توليد و صادرات نساجي، پوشاك و چرم ايران همچنين از كاهش 38 درصدي ارزش صادرات فرش ماشيني در سه ماه نخست سال جاري خبر داد و افزود: صادرات انواع پارچه در سه ماه نخست سال 89 در حالي رقم 7 ميليون و 300 هزار دلاري را ثبت كرد كه اين رقم در سه ماهه امسال به 5 ميليون و 900 هزار دلار كاهش يافته است و به اين ترتيب به لحاظ ارزشي افت 28 درصدي را در بهار امسال به ثبت رساند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا