مد و پوشاک

حراج پوشاك بافت

حراج پوشاك بافت

گروه اقتصادي| حراج هاي پوشاك بافت همچنان ادامه دارد. ماه پاياني سال است و كسبه هم به نوعي در حال رفت و روب هستند اما رفت و روب مغازه ها كمي متفاوت است به گونه يي كه آنها سعي دارند اجناس خود را بفروشند و قفسه ها و فضا را براي كالاهاي بهاره خالي كنند. به دنبال اين رفتار، پوشاك پاييزه و زمستانه به حراج گذاشته شده اند و در اكثر فروشگاه هاي لباس قفسه يي با پلاكارد حراج مزين شده است.

با وجودي كه فصل سرما تمام شده و سايزبندي مدل ها تمام شده است، اما فروشندگان با سياست حراج قصد دارند آنها را به فروش برسانند. اين سياست حتي به برندفروشي هاي شمال شهر هم سرايت كرده است.

حالانگاهي بيندازيم به قيمت اين حراج سراسري شهر. در برندفروشي هاي بالاي شهر يك مانتو بافت كه ابتداي زمستان 300 تا 400 هزار تومان به فروش مي رفت، اين روزها با قيمت 120 هزار تومان به حراج گذاشته شده است. ژاكت هاي زنانه هم در اين مغازه ها بين 80 تا 150 هزار تومان به فروش مي روند.

در اين ميان جوراب هاي بافت و دمپايي هاي روفروشي بافت كه اين روزها استفاده و خريد آن خيلي مد شده است، بين 10 تا 15 هزار تومان در برندفروشي هاي شهر فروش مي روند. كلاه هاي زنانه هم در اين ميان با قيمت بين 20 تا 70 هزار تومان فروخته مي شود.

اين كلاه ها در حالي امروز به اين قيمت رسيده كه پيش از اين با شال و به صورت پك بالاي صد هزار تومان قيمت داشتند امروز با قيمت هاي 20 تا 70 هزار تومان به فروش مي روند.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

شال هاي بافت زنانه در اين ميان آنهايي كه از قد كوتاه تر يا بدون آستين هستند بين 60 تا 80 هزار تومان قيمت دارد. در مغازه ها ي بالاي شهر حراج بافت مردانه هم همراه بافت زنانه برقرار است.

پليور هاي مردانه رنگي كه اكثرا سايزهاي متوسط آنها تمام شده است و تنها سايزهاي قواره بزرگ يا كوچك آنها باقي مانده بين صد تا 140 هزار تومان فروش مي رود. در اين حراج جليقه يا ژيله هاي مردانه هم كه بي آستين هستند، حداقل 60 هزار تومان و حداكثر 120 هزار تومان فروش مي رود. در سطح شهر هم قيمت بافت به حراج گذاشته شده و در پاساژهاي فروش و همين طور ميداني كه در محصور فروشگاه ها قرار گرفته اند: فروش اين كالاها با تخفيف انجام مي شود.

اما در محله هايي كه مرسوم به مكان هاي خريد هستند مثل پاساژها و مغازه هاي حوالي ميادين تجريش، ونك، وليعصر، فاطمي و… اين شور حراج بيشتر ديده مي شود.

قيمت اين حراج ها نسبت به قيمت هاي بالاي شهر بسيار پايين تر است. اما همچنان در اين مغازه ها هم سايز هاي متوسط به فروش رفته و تنها لباس در سايزهاي بزرگ و كوچك باقي مانده است. در حراج سطح شهر قيمت يك مانتو بافت حدود 30 تا پنجاه هزار تومان است.

قيمت مانتو بافت مدل پانچو كه اين روزها دوباره مد شده كمي بالاتر از مانتوهاي بافت معمولي جلوباز است، به گونه يي كه قيمت آنها بين 30 تا 60 هزار تومان تعيين شده است.

فروشندگان همين طور قيمت ژاكت هاي بلند را بين 30 تا 50 هزار تومان گذاشته اند. شال و كلاه هاي اين گروه از بازاريان نيز با قيمت هاي 15 تا 20 هزار تومان فروخته مي شود. البته برخي از آنها روسري شالي خود را با قيمت 8 هزار تومان مي فروشند.

در حراج سطح شهر لباس بافت مردانه هم تفاوت قيمت زيادي با قيمت هاي بالاي شهر ديده مي شود. يك ژاكت يقه هفت با بافت هاي افقي كه در بالاشهر حداقل صد هزار تومان قيمت دارد، در فروشگاه هاي معمولي با تخفيف حداكثر 40 هزار تومان قيمت گذاري شده است.

روزنامه اعتماد، شماره 2341 به تاريخ 8/12/90، صفحه 6 (چهارسوق)

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا